En Hamarat Benim Elif Seven kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Elif Seven kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Marifetlerine güvenen ve 15 bin lirayı evine götürmekte kararlı beş yarışmacının kıyasıya yarıştığı En Hamarat Benim'de haftanın ikinci günü başladı. Bugün yarışacak isim ise Elif Seven olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Elif Seven kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de ikinci günde de seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 15'inci haftanın ikinci bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Elif Seven yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Elif Seven kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Elif Seven kimdir?

Yarışmanın 15'inci haftasının ikinci gününde 72. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Elif Hanım kendisinden çok emin. 51 yaşında. Aslen Yozgatlı. 18 yıllık evli. 1 çocuk annesi. Elinin çok lezzetli olduğunu ifade ederek; "Hamaratlığın eş anlamlısı benim" dedi. Birinciliği kazanacağını söyledi.


En Hamarat Benim Elif Seven

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.