En Hamarat Benim Emine Sağlam kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Emine Sağlam kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin yayınlandığı bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergileyeceği beş günlük zorlu maratonun ilk yarışmacısı Emine Sağlam olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Emine Sağlam kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın dördüncü günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin ilk bölümünde Emine Sağlam yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Emine kimdir? Emine Sağlam kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Emine kimdir?

Programın 13'üncü haftasındaki ilk günde 61'inci bölüm yarışmacısı olarak boy gösterecek Emine Sağlam yayınlanan fragmanda herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Süsü püsü çok seviyor ve salonunu sadece misafirden misafire açıyor. Kadir Ezildi'nin kutsal salon olarak değerlendrdiği bölümde mutfağın da aynı şekilde süslenmesi izleyiciler kadar diğer yarışmacıları da şaşırtacak. Emine Hanım'a dair bilgiler haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Emine

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.