En Hamarat Benim Engin kaç puan aldı? 13 Aralık Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Engin kaç puan aldı? 13 Aralık Pazartesi puanları
Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yepyeni bir haftanın daha ilk günü kıyasıya rekabete sahne olacak. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği beş günlük maratonun ilk bölümünde Engin Hanım puanlarını alacak. Peki, En Hamarat Benim Engin kaç puan aldı? 13 Aralık Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı En Hamarat Benim'de yeni haftanın yeni günü ekranlara geliyor. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim hafta içi her gün FOX ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 16'ıncı haftanın ilk bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Engin Hanım yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Engin kaç puan aldı? En Hamarat Benim 13 Aralık Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor..


 

En Hamarat Benim Engin'in menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Sırça, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.

engin en hamarat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.