En Hamarat Benim Engin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Engin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. 13-17 Aralık arasında yayınlanacak bölümlerde yarışacak isimler de belli oldu. Buna göre ilk gün yarışacak isim Engin olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Engin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstermeye devam ettiği En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak heyecanın ilk gününde kendisine verilen sürede elinden geleni yapacak ve puanlarını alacak isim Engin Hanım oldu. Deneyimli yarışmacı 15 bin lirayı evine götürebilmek adına elinden geleni yaparak ipi göğüslemek istiyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Engin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Engin kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 86. bölümde yarışacak Engin Hanım yayınlanan fragmanda oldukça neşeli ve sempatik tavırları ile dikkat çekti. Seyirciler de şivesi nedeniyle kendisini çok candan ve içten buldu. Hakkındaki bilgiler yarışma yayınlandıktan sonra haberimize eklenecektir.


en hamarat benim engin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.