En Hamarat Benim Esma Köse kaç puan aldı? 23 Eylül Perşembe puanları

En Hamarat Benim Esma Köse kaç puan aldı? 23 Eylül Perşembe puanları
Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de haftanın sonuna doğru gidiliyor. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelede yarışacak isim de açıklandı. Buna göre Esma Köse kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Esma Köse kaç puan aldı? 23 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonda ilk gün Kübra Abanoz yarışmıştı. İkinci gün ise Hediye Yıldırım hünerlerini sergilemişti. Sıra hafta ortasına geldiğinde ise Neslihan Canbaba ekranlardaki yerini aldı. Bugün de Esma Köse yemek ve temizlik konusundaki yeteneklerini sergileyecek. Yüksek puan almak ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen güzel yarışmacının performansı merak konusu. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Peki, En Hamarat Benim Esma Köse kaç puan aldı? 23 Eylül Perşembe puanları haberimizde yr alıyor.


 

En Hamarat Benim Esma Köse yemekleri yaptı?

Programın bugün yayınlanacak olan 28. bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Esma evinde çıkan saçlardan sonra hayal kırıklığı yaşadı. Söylediği sözlerle birlikte Kadir'in de tepkisini çekti. Başarılı sunucu; "Bu durum beni rahatız ediyor" diyerek tepki gösterdi. Neslihan Canbaba da kendisinin işini hayal kırıklığı olarak tanımladı. Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek güzel yarışmacının yemekleri aşağıda yer alacak.
 

En Hamarat Benim Esma Köse


 

En Hamarat Benim Esma Köse kaç puan aldı?

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Neslihan'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.