En Hamarat Benim Esma Köse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Esma Köse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'de bugün yepyeni bir haftaya daha başlandı. Birbirinden iddialı yarışmacıların yemek ve temizlik mücadelesi yine nefes kesiyor. Bu haftanın dördüncü yarışmacısı olarak boy gösterecek isim ise Esma Köse. Kendisi hakkında ilk andan itibaren araştırmalar yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Esma Köse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de bugün altıncı haftanın ilk günü. Geçen hafta biri erkek toplamda beş yarışmacının kıyasıya mücadeleisnden Sevim Canikoğlu galip ayrılmıştı. Bugün yeni başlayan haftada da yine birbirinden iddialı isimler marifetlerini ortaya koymak ve 15 bin liralık ödülü kazanabilmek adına ter dökecek. Yarışmada dördüncü gün yarışacak isim ise Esma Köse olarak açıklandı. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. En Hamarat Benim Esma Köse kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Esma kimdir?

Bugün başlayan yeni haftasıyla birlikte kıyasıya bir yarışa giren isimler arasında bulunan Esma Köse 25 yaşıdna. E-ticaret ile uğraşıyor ve kendi ürünlerini satıyor. Binlerce takipçisi ve müşterisi var. Aslen Giresunlu. İstanbul'da yaşıyor. Çok sıcak kanlı olmasına rağmen insanların ilk etapta korkuğunu ifade etti. Adalete çok önem verdiğini anlattı.


 

En Hamarat Benim Esma

En Hamarat Benim Esma

En Hamarat Benim Esma


En Hamarat Benim Esma

En Hamarat Benim Esma


 

En Hamarat Benim Esma Instagram hesabı

Güzel yarışmacı yarışmada ilgi odağı haline geldi ve izleyiciler kendisinin kullandığı sosyal medya hesaplarını da öğrenmek üzere sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Esma Köse sahibi olduğu Cool Boutique'te ürünlerini satıyor ve onlar için modellik de yapıyor. @cool_boutiqueee hesabından takip edebilirsiniz. Kişisel profili ise @eesmakose'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.