En Hamarat Benim Esra kimdir? Esra Görgü kimdir, kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Esra kimdir? Esra Görgü kimdir, kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en iddialı yarışmacılarının yemek ve temizlik konusunda hünerlerini gösterdiği En Hamarat Benim'de 43. bölüm başlıyor. Her anında rekabet yaşanan programın bugünkü yarışmacısı ise Esra Görgü olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Esra kimdir? Esra Görgü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Hafta ortasında hünerlerini sergileyecek isim ise Esra Görgü olarak duyuruldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, En Hamarat Benim Esra kimdir? Esra Görgü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Esra kimdir?

Pazartesiden itibaren 9'uncu haftasına başlayan En Hamarat Benim'in üçüncü gün yarışmacısı olan Esra Görgü oldu. Kendiis 33 yaşında. Sigortacılık yapıyor. Aslen Sivaslıç 10 aylık evli. Çiçeği burnunda sayılabilecek bir gelin olan güzel yarışmacı, bunun rakipleri için bir avantaj sağlamadığını ve aksine iddialı bir şekilde geldiğini söyledi. 


En Hamarat Benim Esra Görgü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.