En Hamarat Benim Ferah kimdir? Ferah Tunçoğlu kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Ferah kimdir? Ferah Tunçoğlu kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de hafta ortası heyecanı başlıyor. Haftanın en tecrübeli yarışmacısı Ferah bugün kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp temizliğini yapacak. Peki, En Hamarat Benim Ferah kimdir? Ferah Tunçoğlu kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarının sevilerek takip edilen yarşması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla izleyenleri ekran başına kilitlediği programda bugün Ferah Tunçoğlu hünerlerini sergileyecek ve ardından da puanlarını alacak. Haftanın en deneyimli ismi olan Tunçoğlu'nun alacağı puanlar sabırsızlıkla beklenirken hakkındaki bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor.  Peki, En Hamarat Benim Ferah kimdir? Ferah Tunçoğlu kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


Büyük ödül 15 bin lira

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak. En Hamarat Benim Hafta İçi Her Gün 13.00'da FOX'ta!


ferah tunçoğlu



 

En Hamarat Benim Ferah kimdir?

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan ve haftanın beş günü ekranlardaki yerini alan En Hamrat Benim'in 113'üncü yarışmacısı olan Ferah Tunçoğlu aslen Siirtli. 56 yaşında. Ev hanımı. Çok sevdiği ve 35 yıl evli kaldığı eşini lenf kanseri sebebiyle kaybetti. 1 çocuk annesi olan tecrübeli yarışmacı eşinin vefatını anlatırken göz yağlarına engel olamamış ve milyonların önünde ağlamıştır. Birbirleirni çok sevdiklerini anlatmıştır. Yarışmadaki iddiasını da “Temizlik yapmaktan 5 ameliyat geçirdim. Bu konuda kendimi tek geçerim. Yemeklerimi tek geçerim. Bu bilinmiş ve kanıtlanmıştır. Yarışmanın yemek birincisi ben olacağım.” sözleri ile dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.