En Hamarat Benim Filiz Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Filiz Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en hijyenik ve lezzetli yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Adım adım finale doğru gidilen yarışmada bugün performansını sergileyecek isim Filiz Aslan oldu ve kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Filiz Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği En Hamarat Benim'in 54. bölümü başladı. Pazartesiden beri yayınlanan haftanın ilk gününde tanıtılan yarışmacılar arasında bulunan Filiz Aslan adından söz ettirmeyi başarmıştı. Kendisi Sema Benli, Zuhal Keleş ve Şenay Korkmaz Aslan'ın ardından performansını sergileyecek. Bunun için de oldukça hırslı ve bunu kanıtlamak amacında. Ayrıca ilk andan itibaren hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Cuma günü 15 bin lirayı kazanmak isteyen tecrübeli yarışmacı da iddiasını ortaya koydu. Peki, En Hamarat Benim Filiz Aslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Filiz kimdir?

Pazartesiden bu yana devam eden yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak 54. bölümde yaırşacak olan Filiz Aslan'ın kendi günündeki yemekleri ve puanları kadar hayatına dair bilgiler de öğrenilmek isteniyor. İşte Filiz Aslan kimdir? sorusunun yanıtı...

  • 37 yaşında
  • 19 yıllık evli
  • 3 çocuk annesi
  • Aslen Gaziantepli
  • Doğduğu şehirde hamarat olmayanın bulunmadığını söyledi
  • En hamarat kendinin olduğunu söyledi
  • Yapamayacağı yemek ve üstesinden gelemeyeceği temizliğin olmadığını anlattı

En Hamarat Benim Filiz Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.