En Hamarat Benim Gökhan Serbest kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı

En Hamarat Benim Gökhan Serbest kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı
Televizyon ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran En Hamarat Benim'de beşinci hafta heyecanı izleyicilerle buluşuyor. Programın yeni haftada ekranlara taşınacak olan zorlu maratonunda ilk gün yarışacak isim Gökhan Serbest oldu. Peki, En Hamarat Benim Gökhan Serbest kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla televizyondaki yerini almayı sürdüren En Hamarat Benim'de birbirinden iddialı ve hamarat olduğuna inanan beş yarışmacının yeni haftadaki macerası izleyicilerle buluşacak. Yemek ve temizlik konusunda yeteneklerini sergilemek isteyen yarışmacılar arasındaki amansız rekabette kimin 15 bin lirayı kazanacağını merak ediyor. Haftanın ilk gününde kendisine  verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına mücadeleyi ortaya koyacak isim Gökhan Serbest oldu. Kendisi hakkında da birçok sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Gökhan Serbest kimdir? Daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Gökhan kimdir?

35 yaşında. Bekar ve işletmecilik yapıyor. Aslen Makedonyalı. Fanatik Fenerbahçeli olan yarışmacı bilgisayar oyunu oynamayı seviyor. Kendini eğlenceli, sempatik ve dobra biri olarak tanımlıyor.

En Hamarat Benim Gökhan Serbest

En Hamarat Benim Gökhan Serbest

En Hamarat Benim Gökhan Serbest
 


 

En Hamarat Benim Gökhan daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Programda adını ilk sıraya yazdırarak ödül kazanmak isteyen Gökhan Serbest daha önce Yemekteyiz'e katıldı. Best of etabında Müslüm Can Ünal, Tuğba Ceylan, Tanju Sarıdikmen ve Gül Ören Yeter ile yarışarak birincilik için yarıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.