En Hamarat Benim Gönül Hayal kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Gönül Hayal kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en hamarat yarışmacılarını ağırlamaya devam eden En Hamarat Benim'de yemek ve temizlik mücadelesi sürüyor. Hafta finali öncesindeki son günde yarışacak yeni isim ise Gönül Hayal oldu. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Gönül Hayal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Hafta finalinde gerçekleştirilecek son puanlarla birlikte 15 bin liranın sahibini de bulacağı zorlu maratonun dördüncü gününde yarışacak isim belli oldu. Buna göre Gönül Hayal kendisine verilen sürede kendisini birinciliğe taşıyacak performansa imza atmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Gönül Hayal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Gönül Hayal kimdir?

Bugün hünerlerini sergileyecek olan Gönül Hayal 61 yaşında. 42 senelik evli ve ev hanımı. Deneyimini yarışmada kendisine koz olarak kullanmak isteyen tecrübeli yarışmacı aslen Giresunlu. 2 çocuk annesi. Uzun süre terzilik yaptı.


gönül hayal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.