En Hamarat Benim Gülbahar kimdir? Gülbahar Balcı kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Gülbahar kimdir? Gülbahar Balcı kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek takip edilen yarışması En Hamarat Benim'de haftanın üçüncü günü de sona erdi ve final öncesindeki son bölüme gelindi. Hafta başından bu yana yorumlarıyla adından söz ettiren Gülbahar Balcı, kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak mücadelesini taçlandırmak ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Bunun için kolları sıvayacak güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Gülbahar kimdir? Gülbahar Balcı kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın dördüncü gününde hünerlerini sergileyecek isim ise Gülbahar Balcı olarak duyuruldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, En Hamarat Benim Gülbahar kimdir? Gülbahar Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Gülbahar kimdir?

Programın 46. bölümünde adı duyurulan ve perşembe günü önce temizlik ardından da yemek konusundaki yeteneklerini sergileyecek olan Gülbahar ilk üç günde oldukça fazla renk kattığı yarışmada adından söz ettirdi. Kendisine dair bilgiler de araştırılarak öğrenilmek istendi. 

  • 31 yaşında
  • Ev hanımı
  • Kilisli
  • 1'i kız diğeri erkek 2 çocuk annesi
  • İnanılmaz titiz
  • Su lekesine bile dayanamıyor
  • Kadir Bey'in temizliğini taçlandırmasını istediğini söyledi

en hamarat benim gülbahar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.