En Hamarat Benim Gülcihan kimdir? Gülcihan İldem kaç yaşında ve nereli    

En Hamarat Benim Gülcihan kimdir? Gülcihan İldem kaç yaşında ve nereli    
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı ve ikinci yarışmacı belli oldu. Buna göre Gülcihan İldem kendisine verilen sürede birincilik mücadelesi ortaya koyacak. Peki, En Hamarat Benim Gülcihan kimdir? Gülcihan İldem kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin ikinci bölümünde Gülcihan İldem yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Gülcihan kimdir? Gülcihan İldem kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Gülcihan kimdir?

Programın 13'üncü haftasındaki ikinci günde 62'inci bölüm yarışmacısı olarak boy gösterecek Gülcihan İldem 57 yaşında. Erzincanlı. Ev hanımı. 2 kız annesi ve 35 yıllık evli. Yemeklerinin iyi olduğunu ve sürekli konuşulduğunu söyledi. Hamaratlığın el çabukluğu olduğunu ve kendisinde de oldukça fazla bulunduğunu ifade etti.


En Hamarat Benim Gülcihan İldem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.