En Hamarat Benim Güler kimdir? Güler Şeran kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Güler kimdir? Güler Şeran kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitlemeye devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha başlıyor. Hafta finali öncesinde performansını sergileyerek en yüksek puanı almak isteyen yarışmacı Güler Şeran olarak açıklandı. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştirilerek bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Güler kimdir? Güler Şeran kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla televizyondaki yerini almayı sürdüren En Hamarat Benim'de bugün yepyeni bir gün daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü Vildan Koç ile başlayan maraton salı Göleser Dokuda ve dün de Duygu Arslan ile devam etmişti. Bugün ise sıra Güler Şeran'a geldi. Kendisine verilen süre zarfında temizliğini yapıp yemeklerini hazırlamak zorunda olan genç yarışmacı hakkında ilk günden itibaren hummalı bir araştırma ve ilgi söz konusu. Kendisine yönelik bilgiler internetteki arama motorlarında sıkça sorgulanıyor. Peki, En Hamarat Benim Güler kimdir? Güler Şeran kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Güler Şeran kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 9. bölümde yaışacak olan Güler Şeran ilk günden bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran isimlerdendi. Geçen hafta başlayan sezonda en fazla aranan yarışmacılardan biri oldu. Kendisi 24 yaşında. 1 çocuk annesi. Aslen Adanalı. Bezi çok iyi sıktığını ve bir damla su bırakmadığını söyleyip rakiplerinin eline su dökemeyeceğini ifade etti.


En Hamarat Benim Güler Şeran

En Hamarat Benim Güler Şeran

En Hamarat Benim Güler Şeran


 


En Hamarat Benim Güler Şeran Instagram hesabı

Yarışmaya katılan isimlere dair en çok merak edilen konulardan bir tanesi de sosyal medya hesapları. Bugün hünerlerini sergilemek üzere bezi eline alıp bitirdikten sonra mutfağa girecek olan Güler Şeran'ın Instagram hesabı bulunmaktadır. Eşi ile ortak kullandığı profilinde günlük hayatına dair paylaşımlar yapan Güler Şeran'ı @guler_mert_seran adresinde takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.