En Hamarat Benim Güler Şeran kaç puan aldı? 26 Ağustos Perşembe puanları

En Hamarat Benim Güler Şeran kaç puan aldı? 26 Ağustos Perşembe puanları
FOX TV ekranlarında çiçeği burnunda yarışma En Hamarat Benim'in ikinci haftasında da adım adım sona doğru gidiliyor. Üç yarışmacının ardından bugün performansını gösterecek Güler Şeran'ın ardından yarın zorlu maratona nokta konulacak. Genç yarışmacı kendisi için belirlenen sürede temizliğini ve yemeklerini yapmak zorunda. İzleyiciler de iddiası karşısında beklentileri yüksek tuttu. Peki, En Hamarat Benim Güler Şeran kaç puan aldı? En Hamarat Benim 26 Ağustos Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en yeni yarışması En Hamarat Benim'de heyecan sürüyor. Pazartesi günü başlayan 15 bin lira mücadelesinin ilk yarışmacısı Vildan Koç'tu. Güzel yarışmacı kısa süre taşındığı evinde daha tam yerleşememişken misafirlerini ağırlayıp marifetlerini gösterdi. İkinci gün Göleser Hanım ekranlardaydı. Deneyimini evdeki yeteneklerine yansıtmaya çalıştı. Dün de sıra Duygu Arslan'daydı. 19 yıllık evli olan Sivaslı yarışmacı da süresi boyunca en iyisini yapabilmek adına gayret gösterdi. Bugün de Güler Şeran birinciliği elde edebilmek için savaşacak. Haftanın en genç ismi olan Şeran'ın performansı merakla bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Güler Şeran kaç puan aldı? En Hamarat Benim 26 Ağustos Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Güler'in menüsü

Programın 9. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Şeran'ın performansı merak konusu oldu. Ağlayan pasta hazırlayan ve bu süreçte rakipleir tarafından eleştirildi. Göleser Hanım "göz yaşlarınla mı pastayı ağlatacaksın" tepkisini verdi. Güzelliği ile adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Güler Şeran

En Hamarat Benim Güler Şeran

En Hamarat Benim Güler Şeran


 

En Hamarat Benim Güler kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Güler'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.