En Hamarat Benim Gülşah kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Eylül Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Gülşah kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Eylül Pazartesi puanları
FOX TV'de başladığı yayın hayatında çok sevilen ve ilgiyle izlenmeye devam edilen En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı. Kendisine güvenen, en hamarat benim diyen ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen beş yarışmacının mücadelesinde ilk gün yarışacak isim belli oldu. Daha önce ekran deneyimi de bulunan Gülşah Özgür Yılmaz yemek ve temizliği ile tam puan almak istiyor. Bunun için de en yüksek gayreti göstermek zorunda. En Hamarat Benim Gülşah kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Eylül Pazartesi puanları ha

Kadir Ezildi'nin Temizlik Benim İşim sonrasında yepyeni bir konseptle izleyicilerin karşısına çıktığı En Hamarat Benim'in 4. haftası bugün ekranlardaki yerini alıyor. İlk andan son saniyeye kadar heyecan ve yetenek savaşına sahne olacak programda pazartesi gününün yarışmacısı açıklandı. Bına göre kendisine verilecek sürede elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraş verecek isim Gülşah Özgür Yılmaz oldu. Rakiplerini ağırlayıp Kadir Ezildi ile birlikte işe koyulacak olan Gülşah'ı zor bir maraton beklerken bazı anlarlda ise duygusal tepkileri yarışmaya damga vuracak. Peki, En Hamarat Benim Gülşah kaç puan aldı? En Hamarat Benim 6 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı haberimizin altına yazabilirsiniz.


 

En Hamarat Benim Gülşah'ın menüsü

Programın 16. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Gülşah'ın performansı merak konusu oldu. Enerjisi ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı eğlenceli tavırlarıyla izleyicilerden tam nota almayı başardı. Temizlik yaparken oynaması da Kadir Ezildi tarafından şaşkınlıkla ve memnuniyetle karşılandı. Tatlısını elle sıyırması ise bazı seyircileri rahatsız etti. Bugünün yarışmacısı hakkında sosyal medyada çok sayıda yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Gülşah

En Hamarat Benim Gülşah

 


En Hamarat Benim Gülşah kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Gülşah'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.