En Hamarat Benim Güner kimdir? Güner Kaya kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Güner kimdir? Güner Kaya kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelenin beşinci gününde Güner Kaya marifetlerini sergileyecek ve ardından puanlarını alacak. Kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu. En Hamarat Benim Güner kimdir? Güner Kaya kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın son gününde hünerlerini sergileyecek isim ise Güner Kaya olarak duyuruldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, En Hamarat Benim Güner kimdir? Güner Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Güner kimdir?

Hafta başından bu yana saç renginin yanı sıra yorumları ve tecrübesi ile ön plana çıkan Güner Kaya'nın bugünkü performansı diğer yarışmacılar başta olmak üzere Kadir Ezildi ve izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Kendisi hakkındaki bilgiler de aşağuda sıralanmıştır;

  • 48 yaşında
  • Ev hanımı
  • Aslan Kahramanmaraş Elibstanlı
  • 2 çocuk sahibi
  • Temizlik yardımcısı olarak çalışıyor
  • Kısa sürede bitirdiği evler sebebiyle birinci olacağını düşünüyor


En Hamarat Benim Güner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.