En Hamarat Benim Hamitcan Gezegen kaç puan aldı? 1 Aralık 2021 Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Hamitcan Gezegen kaç puan aldı? 1 Aralık 2021 Çarşamba puanları
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yemek ve temizlik konusundaki marifetlerini sergiledikleri zorlu maratonun üçüncü gününde Hamitcan Gezegen yarışacak. Kendisinin alacağı puanlar da hem kendisinin hem de haftanın kaderini belirleyecek. Peki, Hamitcan Gezegen kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Aralık 2021Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'in yeni haftanın üçüncü günü de başlıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının kendi günlerinde verdikleri mücadelenin yanı sıra diğer bölümlerdeki yorumlarıyla birincilik elde etmek istediği zorlu maratonda bugün Hamit Gezegen rakipleri ve Kadir Ezildi'ye karşı performansını sergileyecek. Genç yarışmacı elinden gelenin en iyisini yaparak ödülle eve dönmek istiyor. Peki, Songül Sarı kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Aralık 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Hamitcan'ın menüsü

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen genç yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Hamitcan Gezegen, rakiplerine en iyi menüyü çıkarmak istiyor. Kendisinin hazırlayacağı yemekler de merak konusu oldu. Gezegen'in bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.

hamitcan gezegen


 

En Hamarat Benim Hamitcan kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan  Hamitcan puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimize güm sonunda eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.