En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kaç puan aldı? 21 Eylül Salı puanları

En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kaç puan aldı? 21 Eylül Salı puanları
FOX TV'nin yeni yarışması En Hamarat Benim'de yeni haftanın ikinci günü ekranlardaki yerini alıyor. Dün başlayan haftanın yeni bölümünde yine bir yarışmacı kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanarak birinci olmanın hayalini kuruyor. O isim Hediye Yıldırım olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kaç puan aldı? 21 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden En Hamarat Benim'de altıncı hafta tüm hızı ile sürüyor. Beş kadın yarışmacının kozlarını paylaştığı ve birbirlerine karşı üstünlük kurabilmek adına girdikleri rekabette bugün yarışacak isim de belli oldu. Kendisine verilen sürede temizlik ve yemek konusundaki marifetlerini konuşturacak isim Hediye Yıldırım olarak açıklandı. Kübra Abanoz'un aldığı puanlardan sonra Türkiye'nin karşısına çıkacak olan genç yarışmacının performansı da merakla bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kaç puan aldı? 21 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Hatice Yıldırım'ın menüsü

Programın 27. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Hediye'nin performansı merak konusu oldu. Yaşadığı zorlukları anlattığı fragmanda göz yaşı dökn Hediye Hanım'ın hikayesi herkesi hüzünlendirecek. Diğer yandan çocuklarının yanında olamadığını ve hep yalnız kaldığını anlatan Hediye, 21 yıllık temiz tenceresi ile de Kadir'den tam not aldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Hediye Yıldırım
 


En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kaç puan aldı?

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Hediye'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Dneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.