En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren ve her hafta birbirinden iddialı beş yarışmacıyı ağırlayan En Hamarat Benim'de ikinci gün başlıyor. Dün Kübra Abanoz'un ardından bugün sıra Hediye Yıldırım'a geldi. Genç yarışmacı hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden En Hamarat Benim'de altıncı hafta tüm hızı ile sürüyor. Beş kadın yarışmacının kozlarını paylaştığı ve birbirlerine karşı üstünlük kurabilmek adına girdikleri rekabette bugün yarışacak isim de belli oldu. Kendisine verilen sürede temizlik ve yemek konusundaki marifetlerini konuşturacak isim Hediye Yıldırım olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Hediye kimdir?

Bugün yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak olan Hediye Yıldırım'In kim olduğu sorusu merak konusu. Kendisi 39 yaşında. Ev hanımı. Asln Erzurumlu. 21 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Temizliği ve yemeği konusundaki marifetinin Türkiye'nin görmesini istediği için programa katıldığını söyledi. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.


en hamarat benim hediye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.