En Hamarat Benim İpek kimdir? İpek Yavuz kaç puan aldı? 14 Aralık Salı

En Hamarat Benim İpek kimdir? İpek Yavuz kaç puan aldı? 14 Aralık Salı
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yepeni bir gün daha başlıyor. Haftanın ikinci gününde yarışacak isim de belli oldu ve İpek Yavuz hem temizlikte hem de yemekte hünerlerini sergilemek istiyor. Peki, En Hamarat Benim İpek kimdir? İpek Yavuz kaç puan aldı? 14 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek 15 bin lirayı kazanmak için girdikleri rekabette yeni bir isim daha kolları sıvayacak. Beş gün sürecek olan zorlu maratonun ikinci bölümünde İpek Yavuz yarışacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede önce temizliğini yapıp ardından da yemeklerini hazırlayacak. Bu sebeple de elini çabuk tutmak ve en iyisini yapmak zorunda. Beğeni çıtası yüksekte olan rakiplerinin yanı sıra Kadir Ezildi'den tam puan almak isteyen Yavuz'a dair bilgiler de merak konusu. Peki, En Hamarat Benim İpek kimdir? İpek Yavuz kaç puan aldı? 14 Aralık Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim İpek Yavuz menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Yavuz, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler ve alacağı puanlar haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim İpek Yavuz


 

En Hamarat Benim İpek Yavuz kimdir?

Büyük ödülü kazanmak isteyen ve bunun için yarışacak olan İpek Yavuz 31 yaşında. 12 yıllık evli ve 10 yaşında bir kızı var. Aslen Giresunlu. Ev hanımlı. Çok titiz ve temiz olduğunu belirterek bunu göstermek istediğini söyledi. Ayrıca kendisini de yarışmanın birincisi ilan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.