En Hamarat Benim Kadriye Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Kadriye Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir bölüm daha başlıyor. Hafta finali öncesindeki son günde yaşanacak rekabet herkesi ekran başına kilitleyecek. Günün yarışmacısı ise Kadriye Karataş oldu. Peki, En Hamarat Benim Kadriye Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftasıyla birlikte ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de dördüncü günde de seyircileri televizyon başına kilitleyecek. Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. FOX TV ekranlarıdna yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de 15'inci haftanın dördüncü bölümü bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugün Kadriye Karataş yarışacak. Deneyimli yarışmacının performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Kadriye Karataş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Gökçenur Yurttaş kimdir?

Yarışmanın 15'inci haftasının üçüncü gününde 74. bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Kadriye Karataş 48 yaşında. Evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Ağrılı. Çok hızlı olduğunu, yemeklerinin de parmak ısırılarak yenildiğini söyledi. Kadının hamaratının temizlikle belli olduğunu ve yemeğin ikinci sırada geldiğini ifade etti.

En Hamarat Benim Gökçenur Yurttaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.