En Hamarat Benim kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları

En Hamarat Benim kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette birbirinden iddialı beş yarışmacı hünerlerini sergiledi. Bugün Aynur Ceviz'in puanlarını almasının ardından gözler final etabına çevrilecek. Herkes elde edilecek puanları ve sıralamayı merakla bekliyor. Peki, En Hamarat Benim kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de bugün 16'ıncı hafta tamamlanıyor. Her anı büyük bir rekabete sahne olan ve yarışmacıların hünerlerini sergilediği beş günlük maratonda performansını sergileyecek son isim ise Aynur Ceviz olarak açıklandı. Pazartesiden itibaren herkesin kendine verilen sürede kozlarını paylaştığı rekabette artık final günü geldi. Kadir Ezildi'nin puanları açıklamasıyla birlikte kazanan da belirlenecek. En Hamarat Benim kim birinci oldu? 3 Aralık Cuma puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


EN HAMARAT BENİM'DE KİM KAZANDI?

Bu hafta yarışmada sırasıyla Salise Daltaban, Hamitcan Gezegen, Songül Sarı, ve Sibel Palamut yarıştı. Bugün de Aynur Ceviz temizlik sonrası yemeklerini hazırlayacak. 3 Aralık En Hamarat Benim birincisi henüz açıklanmadı. Birinci belli olduğu zaman habere eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.