En Hamarat Benim Kübra Abanoz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Kübra Abanoz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında başlayan yayın hayatında 6. haftasına bugün merhaba diyen En Hamarat Benim'de birbirinden iddialı yarışmacılar hünerlerini sergilemeyi sürdürüyor. Her anı lezzet ve temizlik olan yarışmada 15 bin lirayı kazanabilmek adına mücadele verecek ilk isim Kübra Abanoz olarak açıklandı. Peki, En Hamarat Benim Kübra Abanoz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla televizyon ekranlarında yer almaya devam eden En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. İlk günden bu yana devam eden rekabette yaşanacaklar bugünden itibaren herkes tarafından ilgiyle izlenecek. Seyirciler ortaya konulacak rekabet kadar yarışmacılar hakkında da araştırmalarda bulunuyor. İlk gün yarışacak isim ise Kübra Abanoz olarak fragmanda yayınlandı. Peki, En Hamarat Benim Kübra Abanoz kimdir? İşte detaylar...


En Hamarat Benim Kübra Abanoz kimdir?

Yeni haftasının ilk gününde yarışacak olan yarışmacısıyla dikkat çeken En Hamarat Benim'de amansız bir mücadele ortaya konacak. İlk günde performansını sergileyecek Kübra Abanoz Kadir Ezildi ile girdiği sohbette anlattıklarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Ancak bunu temizlik ve yemeğe de yansıtmak zorunda. 30 yaşında. 3.5 yaşında Asel adında kızı var. İnsan kaynakları uzmanı. Aslen Samsunlu. 


En Hamarat Benim Kübra Abanoz 


 


En Hamarat Benim Kübra Abanoz Instagram hesabı

Bugün ilk bölümde hünerlerini sergilemek üzere ekranlarda yer alacak olan Kübra Abanoz'un Instagram hesabı da merak konusu. Araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisinin Instagram profili henüz bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.