En Hamarat Benim Melek kimdir? Melek Ay Topal kaç yaşında ve nereli    

En Hamarat Benim Melek kimdir? Melek Ay Topal kaç yaşında ve nereli    
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamrat Benim'de 12'inci hafta başlıyor. Birbirinden iddialı ve eli işe yatkın olan beş yarışmacının performansını sergilediği maratonun ilk gününde yarışacak isim belirlendi. Buna göre Melek Ay Topal kendisine verilen sürede birincilik için ter dökecek. Peki, En Hamarat Benim Melek kimdir? Melek Ay Topal kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftanın ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca ellerinin marifetleri ve yorumlarıyla birbirlerine karşı üstünlük mücadelesi verecek olan yarışmacılardan biri final etabında 15 bin lira ile evine dönecek. Kıran kırana rekabetin ilk gününde Melek Ay Topal yarışacak. Peki, En Hamarat Benim Melek kimdir? Melek Ay Topal kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Melek kimdir?

Programın 12'inci haftasındaki ilk günde 56'ınc bölüm yarışmacısı olarak boy gösterecek Melek Ay Topal cumadan bu yana yayınlanan fragmanda adından söz ettirdi. Duşakabininin şekli ve yemek masası takımının sandalyeleri sebebiyle Kadir tarafından olumlu şekilde karşılandı. Ayrıca takımı da Kadir Ezildi için özel getirttiğini ifade etti. 42 yaşında. 2 çocuk annesi. 4 yıllık evli. 


En Hamarat Benim Melek Melek Ay Topal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.