En Hamarat Benim Meltem kimdir? Meltem Güçlütürk kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Meltem kimdir? Meltem Güçlütürk kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Temizlik ve yemek konusunda iddiasını ortaya koymak ve 15 bin liranın sahibi olmak isteyen 5 yarışmacının performanslarını sergileyeceği ilk günde Meltem Güçlütürk kendisine ayrılan sürede birincilik adına rakiplerinden en yüksek puanı almaya çalışacak. Peki, En Hamarat Benim Meltem kimdir? Meltem Güçlütürk kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı En Hamarat Benim'de 13'üncü hafta 14 Kasım Pazartesi günü başlıyor. Birbirinden iddialı, harmarat ve bir o kadar da yetenekli beş yarışmacının ilk andan son saniyeye kadar ortaya koyacakları mücadele sonunda 15 bin liranın sahibi belirlenecek. Tanıtılan yarışmacılar arasında ilk isim de belirlendi. Buna göre paylaşılan fragmanda Meltem Güçlütürk rakipleri ve Kadir Ezildi'den tam puan almaya çalışacak. Kendisi hakkında cumadan bu yana hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, En Hamarat Benim Meltem kimdir? Meltem Güçlütürk kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Meltem kimdir?

Haftanın ilk gününde hem temizlik hem de yemek konusundaki marifetlerini sergilemek ve milyonlara ispat etmek isteyen Meltem Güçlütürk yayınlanan fragmanda adından söz ettirmeyi başardı. Evde yapılan çekimlerde Kadir Ezildi'nin halıya basmasına dayanamayan ve hemen süpürge çeken genç yarışmacı için sosyal medya kullanıcıları adeta ayağa kalktı ve kendisini eleştirdi. Belki de yarışma başladığı günden bu yana ilk defa Meltem Güçlütürk için mesaj yazılmış olablir. 15 bin lirayı almak isteyen Meltem Güçlütürk evli ve çocukları var.


En Hamarat Benim Meltem Güçlütürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.