En Hamarat Benim Meral Murat kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Meral Murat kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta sona eriyor. Gergin geçen günün ardından nokta koyulacak maraton öncesinde Meral Murat hünerlerini sergileyecek. Peki, En Hamarat Benim Meral Murat kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren ve bugün de Yeşim Çelik'in rakibini evden kovmasıyla gündeme oturan En Hamarat Benim'de bir hafta daha tamamlanıyor. Gerginliklerle dolu programda eleştiriler de had safhadaydı ancak eğlence eksik olmadı. Dört gündür yayınlanan yeni haftanın son gününde ise Meral Murat kendisine verilen sürede en iyi işleri yapmaya çalışacak. Kendisi hakkında da sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Meral Murat kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Meral kimdir?

Pazartesi günü başlayan yeni haftasında en çok konuşulan isimlerden biri olan Meral Murat 38 yaşında. Temizlik görevlisi olarak çalışıyor. 3 çocuk annesi Aslen Trabzonlu. Hamaratlığına ve elinin temizliğine güvendiği için yarışmaya katıldığını ifade etti. Hedefi 15 bin lirayı kazanmak.


en hamarat benim meral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.