En Hamarat Benim Merve Müştekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Merve Müştekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenleri karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette hünerlerini sergileyecek son isim Merve Müştekin oldu. Kendisi hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Merve Müştekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de başlayan yayın hayatında büyük bir ilgiyle izlenen En Hamarat Benim'de altıncı hafta cuma gününde yayınlanacak olan 30. bölümle sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını ortaya koyduğu mücadelede puanlar alındı ve artık beşinci eve gidilecek. Burada rakiplerini ve Kadir Ezildi'yi ağırlayacak olan Merve Müştekin en yüksek dereceyi elde ederek 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Merve Müştekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Merve Müştekin kimdir?

Haftanın son gününde hünerlerini ortaya koyarak 15 bin liralık  ödülü evine götürmek isteyen Merve Müştekin 26 yaşında. Ev hanımı. Aslen Adıyamanlı ancak doğma büyüme Adanalı. Yarışmacı rakiplerine "Bir hafta benden çekeceğiniz var" dedi. Dip bucak temizlik yapacağını ve bakılmayacak yerlere bakacağını anlattı.


En Hamarat Benim Merve Müştekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.