En Hamarat Benim Nazmiye Mercan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 9 Eylül Perşembe puanları

En Hamarat Benim Nazmiye Mercan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 9 Eylül Perşembe puanları
FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha devam ediyor. Dördüncü günde yarışacak olan Nazmiye Mercan temizlik ve ardından da yemek alanında gösterecekleri yetenekleri ile 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Nazmiye Mercan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 9 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de hafta finali öncesindeki son bölüm başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu programda pazartesiden bu yana devam eden rekbaetin dördüncü yarışmacısı olan Nazmiye Mercan temizlik ve yemek konusundaki yeteneklerini sergilemek üzere ekrandaki yerini alacak. Pazartesi günü başlayan zorlu maratonda yarışan ilk isim Gülşah Özgür Yılmaz'dı. Puanlarını aldıktan sonra Oya Hanım izleyicilerin karşısına çıktı. Dün de haftanın en çok merak ediken yarışmacısı Özgenur Bozan kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı. Bugün de final öncesinde Nazmiye Mercan performansıyla birinciliğe imza atmak istiyor. Eğlencesi eksilmeyen ancak hüznü de bol bir bölüm seyircileri bekliyor. Peki, En Hamarat Benim Nazmiye Mercan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 9 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. 


 

En Hamarat Benim Nazmiye'nin menüsü

Programın 19. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Nazmiye'nin performansı merak konusu oldu. Yarışmanın ilk anından itibaren yaptığı yorumlar, eleştiriler ve verdiği puanlarla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran genç yarışmacı bugün ise kritik bir sınav verecek. 15 bin lirayı kazanmak istiyorsa elinden gelenin en iyisini yapmalı ve herkesin gözüne girmeli. Yayınlanan fragmanda ise çok konuşmasından dolayı yemeği yetiştirip yetiştiremeyeceği tartışıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Nazmiye Mercan

En Hamarat Benim Nazmiye Mercan

 


En Hamarat Benim Nazmiye kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Nazmiye'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.