En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kaç puan aldı? 22 Eylül Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kaç puan aldı? 22 Eylül Çarşamba puanları
FOX TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşmaya devam ettiği zorlu maratonun ilk gününde Kübra Abanoz ve dün de Hediye Yıldırım performanslarını ortaya koymuştu. Bugün ise sıra Neslihan Canbaba'da. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede en iyisini yapmak istiyor. En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kaç puan aldı? 22 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette hünerlerini sergileyecek yarışmacı Neslihan Canbaba oldu. Hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacının kendi günündeki performansını sergileyecek ve ardından puanlarını alacak. Hafta sonundaki finalde birinciliği elde etmek istyeen Neslihan'ın zorlu mücadelesi herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak. Peki, En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kaç puan aldı? 22 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yr alıyor.


 

En Hamarat Benim Neslihan hangi yemekleri yaptı?

Programın bugün yayınlanacak olan 28. bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Neslihan gerçek hayatında da mantı yaparak geçimini sağlayan bir yarışmacı. Boşandıktan sonra çocuklarını büyüten ve onlara annelik yapan genç yarışmacı bugün seyircilere göz yaşı döktürecek ve kendisi de ağlayacak. Bu anlar fragmanda dahi büyük bir üzüntü ile karşılandı. Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek güzel yarışmacının yemekleri aşağıda yer alacak.


En Hamarat Benim Neslihan Canbaba


 

En Hamarat Benim Hediye Yıldırım kaç puan aldı?

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Neslihan'ın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.