En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı

En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı
Kadir Ezidi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı günde yine nefes kesen maraton herkesi televizyon başına kilitledi. Bu haftanın en dikkat çeken isimleri arasında ise Neslihan Canbaba yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz etirmeyi başaran En Hamarat Benim'de altıncı hafta bugün televizyon ekranlarına merhaba dedi. İzleyicilerden yoğun bir ilgi gören programda bugünden itibaren performansını gösterecek isimler açıklandı. Buna göre Neslihan Canbaba hem yemek hem de temizlik konusundaki marifetlerini sergilemek üzere milyonların önünde kolları sıvayacak. Güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacı hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Neslihan Canbaba kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


En Hamarat Benim Neslihan kimdir?

En Hamarat Benim'in 28. bölüm yarışmacısı olarak açıklanan Neslihan Canbaba 35 yaşında. Ev hanımlığı yapıyor ve 3 çocuk annesi. Aslen Erzincanlı. Yemek konusunda çok iddialı. Mantı yaparak para kazanıyor. 10 yıl evli kaldığını ve çok pratik olduğunu söyleyerek rakiplerine meydan okudu.


En Hamarat Benim Neslihan



 

En Hamarat Benim Neslihan Instagram hesabı

Kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak için yarışacak olan Neslihan Canbaba'nın Instagram hesabı merak ediliyor. Güzel yarışmacının kendisine ait bir profili bulunmaktadır ve burada yaptığı yemekleri sergilemektedir. @nes_in_neseli_mutfaa hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.