En Hamarat Benim Oya Karakaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Oya Karakaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren En Hamarat Benim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Oya Karakaya oldu. Peki, En Hamarat Benim Oya Karakaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Her anı büyük bir çekişmeye sahne olan, birbirinden hamarat beş kadının mücdele ettiği ve marifetlerini sergilediği En Hamarat Benim'de dün başlayan yeni haftada ikinci güne gelindi. Gülşah Özgür Yılmaz'dan sonra bu kez de Oya Karakaya hünerlerini sergilemek üzere izleyicilerin karşısına çıkacak. Eğlencesi eksilmeyen ancak hüznü de bol bir bölüm seyircileri bekliyor. Peki, En Hamarat Benim Oya Karakaya kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Oya kimdir?

En Hamarat Benim'in 7 Eylül 2021 Salı tarihinde yayınlanan 17. bölümünde yarışacak olan Oya Karakaya 55 yaşında. Ev hanımı.5 çocuk annesi. 35 yıllık evli. Yarışmaya 55 yılda biriktirdiği yeteneklerini göstermeye geldiğini anlattı. 'Bana kimse pis diyemez. Detaylı temizlik yaparım' dedi. Kolonya şişesine yapılan isim işlemesi ile de Kadir Ezildi'yi güldürdü.


En Hamarat Benim Oya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.