En Hamarat Benim Özgenur Bozan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 8 Eylül Çarşamba puanları

En Hamarat Benim Özgenur Bozan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 8 Eylül Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan ve yeni sezonda konuşulmaya devam eden En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu maratonda bugün Özgenur Boran hünerlerini sergileyecek. Kendisine verilecek sürede 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç yarışmacının formu merakla bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Özgenur Bozan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 8 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim'de heyecan sürüyor. Pazartesi günü başlayan zorlu maratonda ilk gün Gülşah Özgür Yılmaz yarışmıştı. Sırasını geçiren genç yarışmacının ardından dün de Oya Karakaya marifetlerini sergilemişti. Bugün de yeni gelin olarak katıldığı yarışmada 15 bin lirayı kazanmak isteyen Boran'ın performansı herkes tarafından merak ediliyor ve sabırsızlıkla bekleniyor. Eğlencesi eksilmeyen ancak hüznü de bol bir bölüm seyircileri bekliyor. Peki, En Hamarat Benim Özgenur Bozan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 8 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Özgenur'un menüsü

Programın 18. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Özgenur'un performansı merak konusu oldu. İki günde yaptığı yorumlardan sonra bugün işe koyulacak olan Özgenur Bozan, giydiği kıyafetler ve takıları ile adından söz ettiren genç gelin hafta başından bu yana binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Instagram'daki kullanıcılar tarafından hakkında sosyal medyada çok sayıda yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Özgenur Bozan

En Hamarat Benim Özgenur Bozan

 


En Hamarat Benim Özgenur kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Özgenur'un puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.