En Hamarat Benim Özgenur Bozan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Özgenur Bozan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden hamarat kadınlar arasından Özgenur Bozan bugün marifetlerini sergilemek üzere ekranlardaki yerini alıyor. Yarışmayı izleyenler de kendisini tanımak adına sorgulamalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Özgenur Bozan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Pazartesi günü başlayan 4. haftasıyla birlikte izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. İlk andan itibaren adından söz ettirmeyi başaran ve hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirilen yarışmacılardan Özgenur Boran bugün önce temizlik sonra da yemek konusundaki yeteneklerini göstererek hem rakiplerinden hem de Kadir Ezildi'den tam puan alabilmek adına mücadele verecek. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki, En Hamarat Benim Özgenur Bozan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı ile ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Özgenur  kimdir?

Bu haftaki yarışmacılar arasında en genç isimlerden biri olan Özgenur Boran, yarışma günündeki şıklığı ile dikkat çekti. Yeni gelin olan genç yarışmacı taktığı takıları ve ev düzeni ile de Kadir Ezildi tarafından beğenildi. Çiçeği burnunda gelin olmasından dolayı enerjisini işe vermek ve 15 bin lirayı kazanmak isteyen Boran'a dair bilgiler aşağıda yer almaktadır..

  • 24 yaşında
  • 2 aylık evli
  • Aslen Samsunlu
  • Her şeyi yapmayı çok seviyor ve mutlaka deniyor
  • Hamaratlığını gösterdiğini kimsenin kendisine yeni gelin denmeyeceğini söyledi
  • Dağınık evde asla yapamıyor
  • Instagram hesabı bilinmemektedir

en hamarat benim özgenur bozan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.