En Hamarat Benim Pınar kimdir? Pınar Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Pınar kimdir? Pınar Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli
Kendisine güvenen, iddialı ve yetenekli yarışmacıların hünerlerini sergilediği En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı ve ilk gün geride kaldı. Bugün ikinci bölümde yarışacak olan yarışmacı da açıklandı ve Pınar Öztürk hünerlerini sergilemek adına milyonların karşısına çıkıyor. Peki, En Hamarat Benim Pınar kimdir? Pınar Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla öğle saatlerinde izleyenleri eğlendiren, yemekleriyle ekranları lezzetlendiren ve temizlikle de hijyen şöleni yaşatan En Hamarat Benim'in yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. İki etaptan oluşan programda yarışmacılar kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yaparak birincilik mücadelesi veriyor. 15 bin liralık ödülü kazanmak isteyenlerden biri de Pınar Öztürk oldu ve kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Pınar kimdir? Pınar Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Pınar kimdir?

Bugün önce temizlik ardından da çay saatinde hazırlayacağı yemeklerle birlikte ödülü kazanabilmek için kolları sıvayacak Pınar Öztürk 24 yaşında. İsmail Öztürk ile evli. 1 çocuk annesi. Aslen Giresunlu. Şu an çalışmıyor. Haksız yorumlar olduğunda rakiplerini sofrasına almayacağını ve gerekirse evden kovacağını söyleyerek iddialı bir giriş yaptı. Güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının performansı da bu sözler sonrasında daha da fazla merak konusu haline geldi.


En Hamarat Benim Pınar Öztürk

En Hamarat Benim Pınar Öztürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.