En Hamarat Benim Recep daha önce Yemekteyiz'e ve evlilik programına katıldı!

En Hamarat Benim Recep daha önce Yemekteyiz'e ve evlilik programına katıldı!
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta bugün başladı. Yarışmacılar arasında yer alan Recep Uçar daha önce de Yemekteyiz'de boy göstermişti. O dönem programın izleyicileri tarafından ilgiyle izlenmişti.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim yeni haftasına merhaba dedi. Bugünden itibaren kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak 10. haftada yarışacak isimler arasında Recep Uçar da bulunuyor. Yayınlanan fragmanda görüldüğü an seyircilerin dikkatini çekmeyi başaran Uçar ekran tecrübesine sahip biri. Daha önce TV8'de yayınlanan Yemekteyiz'de boy göstermişti.


Yemekteyiz'de çok konuşuldu!

Şu an Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz'in o dönemki sunucusu Onur Büyüktopçu'nun moderatörlüğünde yarışmaya katılan Recep Uçar, sivri dili ile rakiplerine kök söktürmüştü.

en hamarat benim recep uçar

en hamarat benim recep uçar


Evlilik programlarına katıldı

Bugün başlayan haftanın yarışmacılarından biri olarak beş gün boyunca performansını sergileyecek olan Recep Uçar Yemekteyiz'in dışında da bazı programlara katıldı. Şu an müzikle uğraşan genç yarışmacı evlilik programlarında da görüldü ve taliplerini bekledi. Esra Erol'da ve Songül Karlı ile Evlilik Yolunda'da mutlu olabilmenin yollarını aradı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.