En Hamarat Benim Recep Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Recep Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. İlk gün yarışacağı açıklanan hafta yarışmacıları arasında Recep Uçar da vardı. Peki, En Hamarat Benim Recep Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de birbirinden iddialı yarışmacılar yemek ve temizlik konusundaki marifetlerini sergilemeye devam ediyor. Pazartesiden cumaya kadar yarışan beş yarışmacı arasında en fazla puan alan ismin 15 bin lirayı evine götüreceği zorlu maraton, ilk günden son ana kadar nefes kesecek. Programda 4-8 yarışmacıları arasında Recep Uçar da bulunuyor ve kendisi hakkındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Recep Uçar kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


En Hamarat Benim Recep kimdir?

Bugün yayınlanmaya başlayacak bölümleri ile yeni haftada da adından söz ettirecek En Hamarat Benim'de performansıyla birincilik kazanmak isteyen Recep Uçar 33 yaşında. Görsel ve vitrin tasarım yöneticisi olarak çalışıyor. Kendisini daha önce Yemekteyiz yarışmasından hatırlıyoruz.


en hamarat benim recep


 

En Hamarat Benim Recep Instagram hesabı

Rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kazanmak amacıyla ekranlara çıkacak Recep Uçar'ın Instagram hesabı da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. @recep_ucar hesabından profiline ulaşabilirsiniz.


en hamarat benim recep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.