En Hamarat Benim Remziye Tunç kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Remziye Tunç kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de hafta finali geldi. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonun son yarışmacısı Remziye Tunç oldu. Deneyimli yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. En Hamarat Benim Remziye Tunç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla yayınlanan En Hamarat Benim'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi gününden bu yana devam eden mücadelede artık beşinci yarışmacı marifetlerini sergilemek üzere ekranlardaki yerini alacak. Deneyimi ve tecrübesini milyonlara ispat edip 15 bin lirayı kazanmak isteyen Remziye Tunç haftaya nokta koyacak. Peki, En Hamarat Benim Remziye Tunç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


En Hamarat Benim Remziye kimdir? 

Programın ilk gününden bu yana eleştirileri ve verdiği puanlarla gündemde olan Remziye Tunç artık performansını sergileyecek. Yaptığı eleştiriler kadar işinde de aynı başarıyı gösterip göstermeyeceği konusunda herkes beklemede.Bu arada kendisine dair birçok araştırma yapıldı ve hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. En Hamarat Benim'in 20. bölüm yarışmacısına dair detaylar aşağıda yer alıyor.

  • 44 yaşında
  • Ev hanımı
  • 24 yıllık evli
  • 3 çocuk sahibi
  • Temizliğini önce Kadir'e sonra Türkiye'ye kanıtlamak istiyor.


En Hamarat Benim Remziye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.