En Hamarat Benim Seda Çelik kaç puan aldı? 16 Ağustos Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Seda Çelik kaç puan aldı? 16 Ağustos Pazartesi puanları
Bugünden itibaren FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan En Hamarat Benim'de kıyasıya rekabet başlıyor. Birbirinden iddialı beş kadın yarışmacının kozlarını paylaşacağı, yemek ve temizliklerini yapacağı zorlu maraton keyifle izlenecek. İlk bölüm yarışmacısı ise Seda olarak yayınlandı. Peki, En Hamarat Benim Seda hangi yemekleri yaptı, temizliği nasıldı ve kaç puan aldı? En Hamarat Benim 16 Ağustos Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin değişen formatıyla izleyicilerin karşısına çıkacağı En Hamarat Benim bugünden itibaren FOX TV'de yayınlanmaya başlıyor. TLC'deki Temizlik Avcıları'ndan sonra Temizlik Benim'de adını duyuran başarılı sunucunun yeni yarışması da ilgiyle takip edilecek. Ancak bu kez farklar var. Yarışmacılar temizliğin yanında artık yemekleri ile de puanlarını alacak. Zuhal Topal'la Sofrada'nın yayından kaldırılması sonrasında yayın süresi uzatılan program artık toplamda 3 saat ekranlarda olacak. Haftanın ilk gün yarışmacısı ise Seda olarak açıklandı. Yayınlanan fragmanda eğlenceli anlar yaşansa da güzel yarışmacının işi bir hayli zor ve çetrefilli. Kendisine verilen sürede de elinden gelenin en iyisini yaparak rakiplerine gözdağı vermek istiyor. Peki, En Hamarat Benim Seda kaç puan aldı? En Hamarat Benim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Seda'nın menüsü

Programın 1. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Seda'nın performansı merak konusu oldu. Güzelliği ile daha bölüm yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


Chia tohumlu havuçlu kabaklı salata
Cevizli incirli kurabiye
Patatesli gül böreği
Şalgamlı kuskus salata
Bütün elmalı turta
Meyveli dondurma


En Hamarat Benim Seda

En Hamarat Benim Seda

En Hamarat Benim Seda


En Hamarat Benim Seda kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Seda'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

Seda Hanım 18 puan aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.