En Hamarat Benim Selime kimdir? Selime Çimendere kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Selime kimdir? Selime Çimendere kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin gözde programlarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda ilk olarak Selime Hanım'a konuk olunacak. Kendisi de hem performansı hem de hikayesiyle bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Selime kimdir? Selime Çimendere kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Harmarat ve bir o kadar yetenekli yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği programda beş günlük maraton Selime Çimendere'nin evinde başlayacak. Kendisi hakkında ilk andan itibaren çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Selime kimdir? Selime Çimendere kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Selime kimdir?

Pazartesiden itibaren 9'uncu haftasına başlayan En Hamarat Benim'in ilk gün yarışmacısı olan Selime Çimendere anlattığı hayat hikayesi ile herkesi hüzünlendirdi. Satılan minibüsleri, yaşadıkları zorlukları, okul önlerindeki işportacılık günlerini anlattı. Lakabının atom karınca olduğunu söyleyen deneyimli yarşmacı kimsenin kendisinden hızlı olamayacağını ifade edip iddialı bir girişe imza attı.


En Hamarat Benim Selime

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.