En Hamarat Benim Selma Baltacı Gürbüz kimdir? Kaç yaşunda ve nereli

En Hamarat Benim Selma Baltacı Gürbüz kimdir? Kaç yaşunda ve nereli
Türkiye'nin en yetenekli ve hijyenik yarışmacılarını bir araya getiren En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar yarışacak beş isim arasındaki rekabette en çok puanı toplayan finalde 15 bin liranın sahibi olacak. Marifetlerini sergilemek adına ekranlardaki yerini alacak ilk yarışmacı Selma Baltacı Gürbüz oldu. Kendisi hakkında pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Selma Baltacı Gürbüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla milyonları ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'in yepyeni bir haftasına daha merhaba deniyor. İddialı yarışmacıların hamaratlıklarını ve temizliklerini gösterdiği zorlu maratonda yarışacakları zorlu maratonda bir kişi 15 bin liranın sahibi olacak. Her anı çekişmeli, eğlenceli ve bir o kadar da gergin olmaya aday beş bölümlük heyecan izleyicileri bekliyor. İlk gün yarışmacıjsı ise Selma Baltacı Gürbüz oldu. Kendisi hakkında pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Selma Baltacı Gürbüz kimdir? Kaç yaşunda ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.




En Hamarat Benim Selma kimdir?

Milyonlarca izleyicinin karşısına çıkacak olan Selma Hanım'ın fragmanda yayınlanan görüntüleri oldukça neşeliydi. Bu sebeple güler yüzlü bir günde yarışacağı, eğlencenin yüksek olacağı bir gün izleyicilerin karşısında olacak. Kendisi 42 yaşında. Aslen Sinoplu. Evli ve 2 çocuk annesi. Aşçılık yapıyor ve sosyal medyada yaptığı yemekleri satıyor. Ağlayan insanları güldürmekle hayatı geçiyor. Kendisinin Instagram hesabı @veyselselmagurbuz.1'dir.


En Hamarat Benim Selma

En Hamarat Benim Selma

En Hamarat Benim Selma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.