En Hamarat Benim Selma kaç puan aldı? 4 Ekim Pazartesi puanları

En Hamarat Benim Selma kaç puan aldı? 4 Ekim Pazartesi puanları
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı ve yeteneklerini sergilediği programda hafta sonunda en yüksek puanı alan isim 15 bin liranın sahibi olacak. İlk yarışmacı ise Selma Baltacı Gürbüz oldu. İlk olarak temizliği ardından da yemekleriyle rakiplerinin karşısına çıkacak deneyimli yarışmacının performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Selma kaç puan aldı? 4 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer al

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Yemekleri ve temizlikleri ile yeteneklerini milyonlara kanıtlayıp 15 bin liranın sahibi olarak evlerine dönmek isteyen yarışmacıların amansız mücadelesi FOX TV'deki yerini alacak. İlk gün kendine verilen sürede en iyisini yapmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Selma kaç puan aldı? 4 Ekim Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Selma'nın menüsü

Programın 36. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Selma'nın alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi ise evinde toz bulunamayacağı yönündeki iddiasıydı. Ama Kadir'den kaçmaz. Temizlik dedektifi yine kirleri, lekeleri, tozları, saçları bulmayı başardı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.



En Hamarat Benim Selma kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Selma'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

En Hamarat Benim Selma

En Hamarat Benim Selma

En Hamarat Benim Selma
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.