En Hamarat Benim Sema kimdir? Sema Benli kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sema kimdir? Sema Benli kaç yaşında ve nereli
Temizliğine ve yemeğine güvenen yarışmacıların iddialarını ortaya koyduğu En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden hamarat beş yarışmacının hünerlerini sergilediği Gaziantep etabının ilk yarışmacısı belli oldu. Buna göre Sema Benli kendisine verilen sürede önce evini temizleyecek ardından da yemeklerini hazırlayacak. Peki, En Hamarat Benim Sema kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine devam ettiği programın yeni haftası bugünden itibaren cumaya kadar  Gaziantep'te gerçekleştirilecek. Yemek konusunda Türkiye'nin en zengin illerinden biri olan Antep'te yarışacak isimler de ellerinin ayarını hamaratlıkları ile birleştirmeli ve bunun yanında temizliklerini de eksiksiz yapmalı. Haftanın ilk yarışmacısı belli oldu. Buna göre Sema Benli ilk günde kendisine verilen sürede hem yemek hem de temizlik konusunda marifetlerini sergilemek üzere milyonların karşısına çıkacak. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, En Hamarat Benim Sema kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Sema kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 51. bölümde yarışacak olan Sema Hanım fragmanın yayınlanmasının ardından birçok kişiden olumlu yorum almayı başardı. Doğal tavırları, komik halleri ve içten cevaplarıyla dikkat çeken yeni yarışmacı, evinin lükslüğü ile de sosyal medyada gündeme oturdu. Kendisi evli ve 2 çocuk annesi. Aslen Gaziantepli. Dolabına yerleştirdiği kışlık yiyeceklerle Kadir Ezildi'den tam not aldı.


en hamarat benim sema

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.