En Hamarat Benim Şenay kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Şenay kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat isimlerin tanıtılacağı zorlu maratonun ilk gününde Şenay yarışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. En Hamarat Benim Şenay kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin üstlendiği En Hamarat Benim'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının pazartesi gününden cumaya kadar giriştikleri mücadelede ev işleri konusunda gösterecekleri marifetleri onların da kaderini belirleyecek. Büyük ödülü kazanmak isteyenler arasında ilk gün yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Şenay hanım kendisine verilen sürede önce temizliğini ardından da yemeklerini yapacak. Peki, En Hamarat Benim Şenay kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Şenay kimdir?

17'inci haftada yayınlanacak olan 81'inci bölüm yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Şenay Hanım 15 bin lirayı kazanmak adına çok iddialı. Deneyimli yarışmacı yayınlanan fragmanda bunu herkese hissettirdi. Temizlik konusunda detaylara dikkat etmediği konusunda tepki görse de yemekleri ile bu dezavantajı avantaja çevirmek istiyor.


En Hamarat Benim Şenay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.