En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonda yarışacak isimler açıklandı. Güzelliği ile dikkat çeken Şenay Korkmaz Aslan onlardan biriydi. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına bu hafta Gaziantep'te çıkan En Hamarat Benim'in yeni bölümü başladı. Yeni yarışmacıların tanıtıldığı günde en dikkat çeken isimlerden biri olmayı başaran Şenay Korkmaz Aslan adından da söz ettirdi. İlk andan itibaren hakkında binlerce sorgulama gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Cuma günü 15 bin lirayı kazanmak isteyen güzel yarışmacı da iddiasını ortaya koydu. Peki, En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Şenay kimdir?

Bugün başlayan yeni haftasında En Hamarat Benim'in beş yarışmacının biri olan Şenay Korkmaz Aslan güzelliği ile dikkat çekti. İzleyicilerin çok beğendiği ve şimdiden gününü beklediği genç yarışmacıya dair bilgiler de öğrenilmek isteniyor ve Google başta olmak üzere arama motorlarında aranıyor. İşte Şenay Korkmaz Aslan kimdir? sorusunun yanıtı...

22 yaşında.
3.5  yıllık evli.
2.5 yaşında kızı var
E-ticaret ile uğraşıyor.
Aslen Gaziantepli.
İddialı ve hamarat.
Birinci olacağına inancı tam.
Instagram hesabı @blogyannis'tir.

En Hamarat Benim Şenay Korkmaz Aslan
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.