En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kaç puan aldı? 30 Eylül Perşembe puanları

En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kaç puan aldı? 30 Eylül Perşembe puanları
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran En Hamarat Benim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette bugün Sevgi Karakoyun hünerlerini sergileyerek puanlarını alacak. Genç yarışmacı 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kaç puan aldı? En Hamarat Benim 30 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en hamarat ve temizlik yeteneğine sahip yarışmacılarını ağırlayarak mücadelelerine sahne olan En Hamarat Benim'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Pazartesiden bu yana büyük bir rekabete girişen yarışmacılar arasından bugün Sevgi Karakoyun yarışacak. Birsen Güvenç, Mükerreme Böcek ve Dyuygu Doğdaş'ın ardından kolları sıvayacak güzel yarışmacı elde edeceğii puanlarla birlikte finalde de başarılı olup 15 bin lirayı evine götürmek amacında. Peki, En Hamarat Benim Sevgi Karakoyun kaç puan aldı? En Hamarat Benim 30 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sevgi'nin menüsü

Programın 34. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Sevgi'nin alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Hafta boyunca sessiz olan ve bununla eleştirilen Sevgi'ye bombardıman yaşatılabilir. Sert eleştirilerin hedefinde olacak Sevgi'nin bugün temizlik sonrasındaki yemekleri de ilgiyle takip edilecek. Programı izleyenler evlerinde bazı tatları deneyerek sofralraına taşımayı seviyor. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

sevgi karakoyun



En Hamarat Benim Sevgi'nin kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sevgi'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.