En Hamarat Benim Sevim kimdir? Sevim Caniklioğlu kaç yaşında ve nereli, Instagram hesabı

En Hamarat Benim Sevim kimdir? Sevim Caniklioğlu kaç yaşında ve nereli, Instagram hesabı
FOX TV ekranlarında bugün beşinci haftasına başlayan En Hamarat Benim'de ilk gün geride kaldı. Birbirinden hamarat yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratonda yarın yarışacak isim ise Sevim Canikoğlu oldu. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede elinden geleni yapmak istiyor. Güzelliği ile dikkat çeken Canikoğlu hakkında binlerce araştırma yapıldı. En Hamarat Benim Sevim kimdir? Sevim Caniklioğlu kaç yaşında ve nereli, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

En Hamarat Benim Sevim kimdir? sorusunun yanıtı günün en çok arananları arasında yer almayı başardı. Bugün ekranlara gelmeye başlayan programda yarışacak yaruşmacılar açıklandı ve ardından Gökhan Serbest kendisine tanınan süre zarfında temizlik ve yemek konusundaki yeteneklerini hem rakiplerine hem de Kadir Ezildi'ye sundu. Ardından da puanlarını aldı. Sıra ise ikinci güne geldi. Yarın yarışacak isim Sevim Canikoğlu olarak açıklandı. İzleyiciler güzel yarışmacı hakkındaki bilgileri öğrenerek fikir sahibi olmak istiyor. Kendisi ile ilgili tüm detaylara haberimizde yer verdik. Peki, En Hamarat Benim Sevim Caniklioğlu kaç yaşında ve nereli, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Sevim kimdir?

FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de yarın yarışacak olan Sevim Canikoğlu 44 yaşında. Aslen Tuncelili. İstanbul'da yaşıyor. Kendisinin olduğu yerde kimsenin hakkaniyetsidavranamayacağını söyledi. Her gün bulaşık makinesi çalıştırdığını ve evinin pırıl pırıl koktuğunu söyledi. Instagram hesabı bilnmemektedir.

En Hamarat Benim Sevim Canikoğlu

En Hamarat Benim Sevim Canikoğlu

En Hamarat Benim Sevim Canikoğluz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.