En Hamarat Benim Sibel Doğan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 31 Ağustos Salı puanları

En Hamarat Benim Sibel Doğan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 31 Ağustos Salı puanları
Türkiye'nin en çok izlenmeye aday programlarından biri olarak yayın hayatına başlayan ve formatıyla da farklı bir bakış açısı getiren En Hamarat Benim'de yeni hafta dün başladı. Sevgi Altıoğlu'nun marifetlerini sergilemesinin ardından bugün sıra Sibel Doğan'a geldi. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede en yüksek puanı elde edecek performansa imza atmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Sibel Doğan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 31 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla başladığı yayın hayatında 3. haftası ile ekranlardaki yerini alan En Hamarat Benim'de yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden hamarat kadınların mücadelesine sahne olan zorlu maratonun ilk yarışmacısı Sevgi Altıoğlu'ydu. OKB hastalığı bulunan güzel yarışmacı kendisine verilen sürede en iyi şekilde yaptığı temizlik ve yemekle rakiplerinin karşısına çıktı, puanlarını aldı. Bugün de Sibel Doğan marfietlerini ortaya koymak için mücadele verecek. Alacağı puanlarla birlikte rakiplerine gözdağı vermek isteyen kafe sahibi 49 yaşındaki Doğan'ın performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Sibel Doğan kaç puan aldı? En Hamarat Benim 1 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sibel Doğan'ın menüsü

Programın 11. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Sevgi'nin performansı merak konusu oldu. Gelininin evi ile yarışmaya katılarak Kadir Ezildi'yi şoke eden ve diskalifiyesi gündeme gelen deneyimli yarışmacı gündeme oturdu. Yarışmadaki geleceği soru işareti olan Sibel hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Sibel


En Hamarat Benim Sibel
 

En Hamarat Benim Sibel kaç puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sibel'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberiöizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.