En Hamarat Benim Sibel Kanbur kaç puan aldı? 20 Ağustos Cuma puanları

En Hamarat Benim Sibel Kanbur kaç puan aldı? 20 Ağustos Cuma puanları
Kadir Ezildi'nin sunumu ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Temizlik Benim İşim'de ilk hafta sona eriyor. Pazartesi günü başlayan zorlu maratonun ardından bugün son yarışmacı Sibel Kanbur temizlik ve yemek için kolları sıvayacak. Peki, En Hamarat Benim Sibel Kanbur kaç puan aldı? En Hamarat Benim 20 Ağustos Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana adından söz ettiren ve izleyicileri ekran karşısına kilitleyen En Hamarat Benim'de haftanın sonuna gelindi. Birbirinden hamarat kadınların adından söz ettirerek alacağı puanlarla birlikte 15 bin lirayı kazanabilmek için verdikleri mücadelede artık son sözler söylenecek. Ardından Kadir Ezildi puanlarını verecek. Bugün birinci olabilmek için konuklarını ağırlayacak isim ise Sibel Kanbur oldu. Peki, En Hamarat Benim Sibel Kanbur kaç puan aldı? En Hamarat Benim 20 Ağustos Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Sibel Kanbur menüsü

Programın 5. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Sibel Kanbur'un performansı merak konusu oldu. Paylaşılan fragmanda önce neşeli tavırlarıyla herkesi güldüren 41 yaşındaki yarışmacı sonrasında ise Fatma Hanım'ın hediyesini geri vermesi ve söylediği sözlerle büyük şok yaşadı. Program yayınlanmadan dikkat çeken ve adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak Sibel'in menüsü ve puanları haberimize eklenecek.

En Hamarat Benim Sibel Kanbur

En Hamarat Benim Sibel Kanbur

En Hamarat Benim Sibel Kanbur

En Hamarat Benim Sibel Kanbur

En Hamarat Benim Sibel Kanbur
 


 


En Hamarat Benim Fatma Sibel Kanbur puan aldı? Puan Durumu

FOX TV'nin çiçeği burnunda yarışması En Hamarat Benim'de yarışacak olan Sibel Kanbur'un puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.