En Hamarat Benim Sibel Nebioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Sibel Nebioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışmalarından En Hamarat Benim'de yeni haftaya nokta konuyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadelenin son bölümünde Sibel Nebioğlu yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Sibel Nebioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların temizlik ve yemek konusunda performanslarını sergilediği zorlu maratonun son bölümünde kolları sıvayacak isim Sibel Nebioğlu oldu. Genç yarışmacı final gününde en yüksek puanı alarak birinciliği elde etmek istiyor. Peki, En Hamarat Benim Sibel Nebioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Sibel kimdir?

10 Aralık 2021 Cuma tarihinde yayınlanacak olan 85. bölümde yarışacak Sibel Nebioğlu 38 yaşında. Kafe sahibi. Evli ve 3 çocuk sahibi. Aslen Sakaryalı. Çocukalrının dağınık olduğunu ve arkalarını topladığını belirterek hamaratlığını göstereceğini dile getirdi.


sibel nebioğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.